Autorijbewijs (B)

Autorijbewijs (B)

Theorie en Praktijk.

Theorie-examen

Rijschool Joke geeft u een compleet pakket inclusief boeken, theorielessen en 1 theorieexamen. Voor het aanvragen van het theorie-examen moet u minimaal 16,5 jaar zijn.

We geven deze theorielessen in Markelo.
U kunt zich aanmelden voor theorie en/of praktijk via het aanmeldingsformulier.

Wat mee te nemen bij het theorie-examen:

  • Een geldig legitimatiebewijs, zoals een Nederlands paspoort, Europees identiteitskaart, gemeentelijke identiteitskaart of verblijfsvergunning.
  • 1 pasfoto
Praktijk-examen

Bij Rijschool Joke lest u samen met JOKE of HENK in 1 van de nieuwe Volkswagen Golf Bluemotion auto’s. Vaak wordt er 1 tot 2 uur per week autorijles genomen. Daarnaast is het ook mogelijk om een speciaal cursuspakket te nemen. Als blijkt dat uw rijvaardigheid voldoende is om aan het examen deel te nemen, kunt u zich inschrijven voor het praktijk-examen. Tevens bestaat er de mogelijkheid om voor het ‘echte’ examen nog een proef-examen af te leggen, een tussentijdse toets.

Tussentijdse Toets

De TTT is een officieel proefexamen dat door de examinator van het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) wordt afgenomen. De examinator zal in overleg met uw instructeur een advies geven voor het laatste deel van uw opleiding. U vergroot de slagingskans met ruim 20% en als beloning kunt u ontheffing voor de bijzondere verrichtingen verdienen voor uw examen. De TTT is niet verplicht.

Wat mee te nemen bij de TTT en het rijexamen:

  • Een geldig legitimatiebewijs, zoals een Nederlands paspoort, Europees identiteitskaart, gemeentelijke identiteitskaart of verblijfsvergunning.